Koos

Prima cursus, ook voor mij als "buitenstaander", waarvoor de cursus niet direct aansloot bij de beroepspraktijk. Dat wist ik vooraf al maar ik vond het onderwerp voldoende de moeite waard om er meer over te willen weten.. De faciliteiten in Eindhoven waren prima. (De eerste keer in Arnhem iets minder.) De opbouw van de cursus was helder en logisch. Waardevol vond ik het dat de docent steeds in staat was om van de methode los te komen en via het ingaan op bestaande casussen op de juiste manier de koppeling naar de lesstof/theorie wist te leggen. Daardoor bleven de cursusdagen levendig en was een aantal van mijn medestudente op directe wijze zeer geholpen, doordat op hun casus werd ingegaan. Voor mij was er daardoor een goede balans tussen de theorie en wat die concreet zou kunen betekenen.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Fijn om te horen dat je de cursus als prima hebt ervaren, zelfs als buitenstaander wiens beroepspraktijk niet direct aansloot bij het onderwerp. Het is goed om te weten dat je de moeite waard vond om meer te leren over het onderwerp.
Ook waarderen we je opmerkingen over de faciliteiten in Eindhoven, hoewel de eerste ervaring in Arnhem iets minder was. We zullen dit meenemen voor verbetering.
Het is geweldig om te horen dat je de opbouw van de cursus helder en logisch vond. Vooral waardevol vond je dat de docent flexibel was in het behandelen van bestaande casussen, wat directe hulp bood aan medestudenten en een goede balans creƫerde tussen theorie en praktijkgerichte toepassing voor jou.
We waarderen je feedback enorm en zullen dit gebruiken om onze cursussen verder te verbeteren.
Bestuursacademie Nederland

Score voor Bestuursacademie Nederland: 4.5/5