De docent was meer dan kundig en heeft met veel praktijkvoorbeelden de stof erg levendig kunnen overbrengen. Hij heeft wel veel eigen materiaal ingebracht (samenvattingen, overzichten), als ik die er niet bij had ontvangen had ik de module minder compleet gevonden.
De groep was wel erg groot. Gelet op de samenstelling van het gezelschap en ieders achtergrond had ik graag de medecursisten vaker aan het woord gehoord over hun vragen in relatie tot hun organisatie en de reactie van de docent daarop. De docent heeft daar overigens wel veel aandacht voor gehad, maar beperkt als gevolg van de omvang van de groep.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je docent de stof met praktijkvoorbeelden levendig heeft kunnen maken en je hebt kunnen ondersteunen met extra materialen. We begrijpen je opmerking over de groepsgrootte en waarderen je feedback hierover. We zullen dit zeker meenemen om de leerervaring in de toekomst verder te optimaliseren.
Nogmaals dank voor je mooie beoordeling, en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Bestuursacademie Nederland!
Bestuursacademie Nederland

Score voor Bestuursacademie Nederland: 5/5