Docent: Veel anekdotes / voorbeelden (waarbij afgeweken wordt van het onderwerp en het 10 minuten over andere zaken gaan) die niet aansluiten bij het onderwerp waarover hij een voorbeeld wilt geven.

Leerstof; uit de boeken erg interessant, in de lessen vrijwel geen toegevoegde stof geleerd.

Het digitaal les hebben draagt in deze ook niet positief bij. Mijn idee dat fysieke opdrachten nu online zijn gezet terwijl deze aangepast hadden moeten worden naar online les volgen.
Veel tijd kwijt aan in groepjes te werken en vervolgens alles gezamenlijk te bespreken wat in de groepjes reeds was besproken.

Ik miste informatie over de financiën die bij beleid komen kijken. Denk aan een p&c cyclus.

Hele verwarrende site (e-connect). zaken zijn lastig terug te vinden, mag overzichtelijker.

In de eerste 6 lessen veel leeswerk, daarna stukken minder. Kon anders verdeeld worden?

Geluid werkt soms niet goed. Laptop kan het programma moeilijk aan (maakt veel blaasgeluid, ik heb dit bij geen een ander vergelijkbaar programma).

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Het is goed om te horen dat je de leerstof uit de boeken interessant vond.
We betreuren het echter dat de lessen niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We begrijpen je frustratie over de anekdotes van de docent en het gebrek aan toegevoegde waarde in de lessen. We zullen dit zeker bespreken met de betreffende docent om de lessen beter af te stemmen op de leerdoelen.
Wat betreft de digitale lessen, spijt het ons te horen dat deze niet positief hebben bijgedragen aan je leerervaring. We nemen je suggesties over het aanpassen van fysieke opdrachten naar online lesvormen en het efficiënter indelen van groepswerk serieus. Ook je opmerkingen over de ontbrekende informatie over financiën en de verwarrende site (e-connect) zullen we meenemen in onze evaluatie.
We begrijpen dat technische problemen zoals slecht geluid en een luidruchtige laptop je leerervaring hebben beïnvloed. We zullen onderzoeken hoe we deze problemen kunnen oplossen om toekomstige lessen te verbeteren.
Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk en we streven ernaar om onze opleidingen continu te verbeteren. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Bestuursacademie Nederland

Score voor Bestuursacademie Nederland: 3.5/5