De opleiding was zeer leerrijk en een sterke meerwaarde. Helaas uitermate jammer dat ik vanuit de Bestuursacademie Nederland geen vervolgopleiding mag doen in dezelfde richting (bijvoorbeeld Commissiegriffier). Dus ik sta zeer positief tegenover de opleiding , helaas is voor mij het vertrouwen zoek in de academie.
Reactie Bestuursacademie Nederland:
Beste Stefan,
Hartelijk dank voor je positieve feedback en je hoge beoordeling van de opleiding. We zijn blij te horen dat je de opleiding als zeer leerrijk en een sterke meerwaarde hebt ervaren.
Het spijt ons echter te horen dat je geen vervolgopleiding in dezelfde richting kunt doen bij ons, zoals Commissiegriffier. We begrijpen dat dit teleurstellend is en dat dit je vertrouwen in de academie heeft beïnvloed. We zullen je feedback zeker meenemen en onderzoeken hoe we onze opleidingsmogelijkheden kunnen uitbreiden om beter aan de behoeften van onze studenten te voldoen.
Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk en we streven ernaar om onze opleidingen continu te verbeteren. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Bestuursacademie Nederland