Ik vond het jammer dat je in modules werd ingedeeld waar ook mensen van andere cursussen in zaten. Dit maakt dat de cursussen niet helemaal aansloten bij wat ik verwachtte, gezien ik de cursus van 'startend' beleidsadviseur deed en er ook mensen waren die al jaren ervaring hadden. De cursussen waren niet gespecificeerd. Ik denk dat ik er meer aan zou hebben gehad en een beter beeld had gekregen, als het specifiek voor startende beleidsadviseurs was ipv algemene modules.
Ik zou het op deze manier niet aanraden aan mensen die beginnend zijn of willen beginnen als beleidsadviseur.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaringen. We vinden het jammer om te horen dat de modules niet volledig aansloten bij je verwachtingen en dat de mix van deelnemers met verschillende ervaringsniveaus een uitdaging vormde. We zullen je feedback zeker meenemen om onze cursussen beter af te stemmen op de specifieke behoeften van startende beleidsadviseurs.
Jouw input is waardevol voor ons om de kwaliteit van onze opleidingen te verbeteren en beter aan te laten sluiten bij de verwachtingen van onze cursisten.
Bestuursacademie Nederland

Score voor Bestuursacademie Nederland: 3/5