Huibert

Voor mij was het best een pittige cursus. Ik had geen voorkennis. De cursus is mij goed bevallen, het niveau was goed.
Wat mij echter tegenviel is het certificaat. Dit bleek een bewijs van deelname te zijn (inclusief layout en format fouten). Dit doet af aan jullie als opleidingsinstituut en aan de cursus. Ik heb verzocht om mij een certificaat te sturen, maar tot op heden heb ik dit nog niet mogen ontvangen. Voor mij als zij-instromer vanuit het bedrijfsleven is dit belangrijk.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Beste Huibert,
Bedankt voor je eerlijke feedback en je beoordeling van 7/10. We zijn blij om te horen dat je de cursus als waardevol hebt ervaren, ondanks dat het een uitdaging was zonder voorkennis.
Het spijt ons te horen dat het certificaat niet aan je verwachtingen voldeed en dat er fouten in de layout en het format zaten. Dit is zeker niet de standaard die wij nastreven. We begrijpen hoe belangrijk een correct certificaat voor je is, vooral als zij-instromer vanuit het bedrijfsleven.
We zullen dit onmiddellijk onderzoeken en ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk het juiste certificaat ontvangt. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je ons hierop hebt gewezen.
Bestuursacademie Nederland

Score voor Bestuursacademie Nederland: 3.5/5