Lang gezocht naar een opleiding die goed past binnen mijn werkomgeving. Gezocht en gevonden! Dus werk je als (proces)regisseur of adviseur in het Sociaal Domein dan kan ik deze opleiding zeker aanraden. De onderdelen/modules zijn vaak direct toepasbaar in de praktijk.
Erg leuke en inspirerende opleiding met enthousiaste en bevlogen docenten en mede-studenten.
Reactie Bestuursacademie Nederland:
Beste Kim,
Hartelijk dank voor je fantastische review! Wat fijn om te horen dat je na lang zoeken een opleiding hebt gevonden die perfect past binnen jouw werkomgeving. Het is geweldig dat je de opleiding kunt aanraden aan anderen die als (proces)regisseur of adviseur in het Sociaal Domein werken. We zijn blij dat je de onderdelen en modules direct kunt toepassen in de praktijk en dat je de opleiding als leuk en inspirerend hebt ervaren. Onze enthousiaste en bevlogen docenten en mede-studenten dragen hier zeker aan bij.
We waarderen je eindoordeel van 9/10 enorm en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Bestuursacademie Nederland.
Bestuursacademie Nederland