De opleiding is behoorlijk compleet van inhoud. De meeste facetten worden wel langsgegaan en er ontstaan een goed beeld wat een beleidsadviseur wonen doet en wat hem de komende tijd te wachten staat. Door samenwerking met medecursisten is ook duidelijk dat het werk per gemeente ook erg verschillend is en je doet kennis van elkaar op. Wel zaten er regelmatig sheets in de presentaties waarvan totaal niet duidelijk is wat de toegevoegde waarde is.
Wellicht dat het voor de cursisten met meer werkervaring in het vakgebied interessant kan zijn om in plaats van het uitvoeren van opdrachten ruimte te bieden voor concrete casusondersteuning die ingebracht worden door de cursisten zelf.
Reactie Bestuursacademie Nederland:
Beste Maikel,
Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback. We zijn blij te horen dat je de opleiding als compleet hebt ervaren en dat je een goed beeld hebt gekregen van het werk van een beleidsadviseur wonen. Het is ook waardevol om te weten dat de samenwerking met medecursisten heeft bijgedragen aan je leerervaring.
We begrijpen je opmerkingen over de presentatiesheets en zullen dit punt zeker meenemen om onze materialen te verbeteren. Ook je suggestie voor meer concrete casusondersteuning voor cursisten met meer werkervaring is zeer waardevol en zullen we overwegen voor toekomstige trainingen.
Bestuursacademie Nederland