Hoewel de cursus werd gepromoot als een "basiscursus" voor btw, voldeed het aangeboden lesmateriaal hier absoluut niet aan. In plaats van een heldere en eenvoudige uitleg van de btw-basisprincipes, bevatte de cursus inhoud die te diepgaand was voor beginners. De theoretische uitleg was vaak ingewikkeld en ging niet in op de kernaspecten die ik had verwacht van een cursus op basisniveau. Dit heeft ertoe geleid dat ik onvoldoende basiskennis heb kunnen opdoen om de btw-regels effectief te begrijpen en toe te passen. ook de casussen die op econnet staan waren te vaag.
Reactie Bestuursacademie Nederland:
Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de cursus niet voldeed aan je verwachtingen als basiscursus voor btw. We begrijpen dat heldere en eenvoudige uitleg van de basisprincipes essentieel is voor een goede start. Jouw opmerkingen over de diepgang van de inhoud en de vaagheid van de casussen op Econnet zijn zeer waardevol voor ons. We zullen deze punten zeker meenemen om onze cursussen te verbeteren en beter af te stemmen op de behoeften van beginners.
Bestuursacademie Nederland