Met verschillende modules en verschillende docenten ook een verschillende aanpak ervaren. Het koppelen aan de praktijk en de interactie in de groep cursisten heb ik als waardevol ervaren. Dit maakt het verschil met een puur theoretische leergang, waarbij je zelf door de stof heen gaat en opdrachten maakt en inlevert.
De studiebelasting ligt redelijk hoog, omdat er veel leeswerk aan te pas komt en er zijn uitgebreide opdrachten om te maken.
Het werken in de virtual classroom heeft de onderlinge interactie niet in de weg gestaan. Ik heb dit als prettig ervaren. Via e-connect ook daarnaast voldoen contact met medestudenten.
De beide modules sluiten mooi inhoudelijk aan op het werk van de DPO en passen mooi in de dagelijkse gang van zaken.
Reactie Bestuursacademie Nederland:
Beste Harrie,
Hartelijk dank voor je positieve en gedetailleerde feedback. We zijn blij te horen dat je de koppeling aan de praktijk en de interactie in de groep als waardevol hebt ervaren. Het is goed om te weten dat de verschillende modules en docenten een positieve bijdrage hebben geleverd aan je leerervaring.
We begrijpen dat de studiebelasting hoog kan zijn door het vele leeswerk en de uitgebreide opdrachten. Het is fijn om te horen dat het werken in de virtual classroom en het contact via e-connect goed bevallen zijn en dat de modules goed aansluiten op je dagelijkse werkzaamheden als DPO.
Jouw feedback helpt ons om onze trainingen verder te verbeteren en beter af te stemmen op de behoeften van onze deelnemers. Mocht je nog verdere suggesties of opmerkingen hebben, horen we dat graag van je.
Bestuursacademie Nederland