Slechte opvolging vd portefeuilles!!!
Ingestapt op enkele zgn beloftevolle goud-en zilveraandelen met als resultaat -62% na 2 jaar!!! Oh ja, je moet lange termijn bekijken lol. Wel ik zie veel andere aandelen in dezelfde sector op winst. Volgende verlenging van de abonnementen worden NIET verlengd!
Betere opvolging en updates vd portefeuille
Reactie Beursman:
U bent op 1-10-2019 klant geworden bij de goudmijnenwebsite. Dat was een paar dagen nadat op 27-9-2019 De Grey Mining is aangekocht. Dat aandeel is nog geen jaar later met een winst van 1850% verkocht. In 2020 was u ook klant. In dat jaar had de goudmijnenwebsite een rendement van 412% en de zilvermijnwebsite 104%. Als u dezelfde portefeuille als die van ons had aangekocht en aangehouden had u nooit het door u aangegeven resultaat kunnen behalen. U heeft dus iets anders gedaan. We vermoeden met een paar aandelen telkens na een stijging kopen en na een daling uitstappen. Onze werkwijze met de goudmijn- en zilvermijnwebsites is echter buy and hold. En inderdaad met de focus op de lange termijn. Want het is tenslotte beleggen en niet korte termijn speculeren. U heeft gelijk dat er vorig jaar en ook begin dit jaar bij de goudzoekers minder updates over boorresultaten zijn geweest. Vanwege corona hadden laboratoria vaak meer dan 4 maanden achterstand. Het was daarom veel langer dan normaal wachten op boorresultaten.