Eric

Kocht wel vaker bier bij Bierloods22, maar meestal reed ik dan even naar Woerden. Dan kon ik gelijk eens even goed rondkijken naar al het lekkers en eventueel extraatjes meenemen.

Pasgeleden maar eens een account aangemaakt en mijn eerste online bestelling gedaan.

Bestellen gaat overzichtelijk en makkelijk. Bieren zijn handig/logisch onderverdeeld op de site met een apart "hoekje" voor de sales-biertjes. Tevens wordt je goed op de hoogte gebracht van eventuele updates omtrent je bestelling.

Helaas was 1 van mijn bestelde biertjes vanwege een voorraadverschil niet beschikbaar, maar hier werd ik gelijk over gebeld. Er is mij een gelijkwaardig alternatief aangeboden en ben dan ook zeer benieuwd hoe deze gaat smaken. Hij ziet er in ieder geval veelbelovend uit.

De persoonlijke benadering, inclusief handgeschreven kaartje bij de bestelling, het tevens persoonlijke advies en de mogelijkheid om punten te sparen voor allerlei extraatjes zullen er zeker voor zorgen dat ik een terugkerende klant zal zijn. (dit was ik natuurlijk al, maar nu ook virtueel)

Mannen, keep up the good work !!

Score voor Bierloods22: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja