Klantvriendelijkheid / Customer friendliness

Sterke punten / Strong points

Verbeterpunten of tips / Improvements or tips

Klant vriendelijker

Reactie Biggymanskleding.nl:

Ik had deze review al zien aankomen en ben daar ook blij mee want dan kan ik ook eerlijk antwoorden hoe het wel zit met uw bestelling.
U heeft op onze website een MysteryBox besteld, als u deze besteld word er tot drie keer toe een tekst getoond met voorwaarden hiervan. Dit doen wij zodat de klant ook weet wat hij besteld en dat wij deze box ook niet meer retour nemen vanwege de zeer lage prijs! Na ontvangt van deze Mysterybox stuurt u ons gelijk een mailtje dat u het retour stuurt omdat het uw smaak niet is? Hierop hebben wij netjes geantwoord maar daar was u het totaal niet mee eens. Want het is tenslotte uw smaak niet. Als de tekst goed gelezen was ( en dat is u wel tot drie keer gemeld ) dan had u gezien dat een Mysterybox niet retour kan of omgeruild kan worden vanwege de zeer lage prijs.
U geeft ons op alle scoordetails een 1, dat is erg vreemd ook want alles is correct verlopen en uw bestelling is ook binnen 24 uur geleverd. Maar ik snap het wel, u krijgt uw zin niet en dan gebeurt er dit. Wij hebben niks verzwegen of fout gedaan, als u niet goed leest en ons dan achteraf overal de schuld van geeft is niet netjes. We kunnen niet allemaal voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Ik wil u bedanken voor deze review zodat alle andere klanten kunnen zien hoe het werkelijk is gegaan. We scoren tenslotte niet voor niets een dikke 9.
We zijn eerlijk naar al onze klanten, maar als een klant fout zit moet hij de schuld hiervan niet naar ons schuiven.
Voor de rest wens ik u nog een fijne dag toe.
Mvg Ricardo ( eigenaar Biggymanskleding )

Score voor Biggymanskleding.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? / Would you recommend this company? Nee