W.P. Blakenburg

Het was mijn eerste kennismaking met uw bedrijf. Heb het e-mailadres van een ergotherapeut gekregen.
Snelle levering , werd goed op de hoogte gehouden wanneer pakket geleverd zou worden. Enige opmerking van mijn kant is dat ik een mailtje kreeg met de mededeling dat ik niet thuis was en het pakket elders was afgegeven. Echter , er was iemand thuis en heeft het pakket aangepakt?! Mailtje beantwoord , maar hier geen reactie op gehad. Jammer.

Snelle levering en bovendien redelijk geprijsd.

Wanneer er een mail word gestuurd naar de klant en de klant neemt de tijd om deze mail te beantwoorden is het misschien wel zo netjes wanneer de klant hier een antwoord op krijgt!

Reactie BijzonderHandig:

Hartelijk dank voor uw reactie.
Wij vinden het erg vervelend dat de levering niet naar wens heeft plaatsgevonden. Wij hebben uw bestelling met DPD verzonden en hebben hierdoor geen directe invloed op de leveringen. We zullen dit met ze opnemen.
Het bericht dat u van DPD had ontvangen is een geautomatiseerd bericht verstuurd vanuit een e-mailadres dat geen e-mails kan ontvangen. Zodoende hebben zij uw bericht waarschijnlijk ook niet ontvangen.

Score voor BijzonderHandig: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: