Op zich prima, alleen veel te grote verpakking voor een klein product.
Denk ook als bedrijf eens aan het milieu!
een klein product besteld. een verpakking er om heen waar dit product wel 8 keer in kan. vervolgens opgevuld met papier om schuiven te voorkomen. Als je het product in dit papier had verpakt, adres en postzegel er op was er 80% minder verpakkingsmateriaal verbruikt!
Beter voor het milieu en ook nog een minder kosten.
Ik vind dit dus echt heel slecht!
Reactie BijzonderHandig:
Hartelijk dank voor uw reactie.
Wij zijn ons erg bewust van het milieu en proberen hier altijd rekening mee te houden,.
In uw geval ging het om een product dat wij in een brievenbus doos formaat A4 hadden verzonden, normaal gesproken versturen wij dit product in een brievenbusdoos van formaat A5 maar helaas hadden we die niet voorradig.
De door u voorgestelde manier van verpakking is kwetsbaarder en vinden wij er niet professioneel uitzien en daarom maken wij bijna altijd gebruik van twee formaat brievenbusdozen).
Aangezien het grootste deel van het op de markt gebrachte papier en karton (+-85%) wordt gerecycled is het milieu effect hiervan dus relatief klein wat niet wil zeggen dat wij er geen rekening mee houden.
Nogmaals dank voor uw reactie, wij hebben het kleiner formaat verzenddozen inmiddels weer voorradig.