Peti

Ik heb hele goede ervaringen met jullie, Beide geboortekaartjes van onze dochters bij jullie bestelt. Het ontwerpprogramma werkt heel fijn, heeft vele mogelijkheden en is eenvoudig te gebruiken. Wanneer ik een vraag heb, wordt er direct gereageerd via mail of chat en denken jullie mee om het kaartje nog mooier te maken. Daarnaast ook een goede service. Een aantal geboortekaartjes waren scheef gedrukt, deze hebben jullie kosteloos opnieuw gedrukt en verstuurd. En ik heb een geboorteposter ontvangen, omdat jullie het vervelend vonden dat het zo gelopen was.
Fijn dat je voorbeelden krijgt van de verschillende papiersoorten en enveloppen, zo kun je de juiste keuze maken.

Klantvriendelijk

Mogelijkheden ontwerp programma

Uitstekend

Heb je een tip voor Blijkaartje?

De proefdrukken zouden altijd €1,- of €2,50 mogen zijn. Zodat je ook echte meerdere kaartjes met elkaar kunt vergelijken. Wij wisten bijvoorbeeld niet of we een meisje of jongetje kregen en dan wil je graag van beide kaartjes een proefdruk en dan is het fijn als dit tegen een leuke prijs is en niet tegen de echte prijs van een kaartje.

Score voor Blijkaartje: 5/5
Zou je Blijkaartje aanbevelen? Ja