Helaas bleek bij levering de foliedruk op onze kaarten te missen. Hierdoor zaten we met 70 kaarten waar we niks mee konden en liep het versturen van onze geboortekaartjes vertraging op. Er is gelukkig snel een herdruk in gang gezet, maar hierbij zijn denk ik de kaarten te snel op elkaar gelegd en bleven ze aan elkaar plakken. Hierdoor liet de foliedruk op sommige plekken los. Niet de kwaliteit die je verwacht voor bijna €4 per kaartje.
Klantvriendelijk
Mogelijkheden ontwerp programma
Voldoende
Heb je een tip voor Blijkaartje?
Strengere controles op het drukwerk
Reactie Blijkaartje:
Dank voor je review en wat vervelend dat je bestelling niet naar wens is verlopen. Zo te horen heeft de foliemachine niet goed zijn werk gedaan terwijl dit uiteraard wel zou moeten. We doen er altijd alles aan om je zo spoedig mogelijk van nieuwe kaartjes te voorzien, maar blijkbaar is het bij jullie wederom misgegaan omdat de folie niet droog genoeg was. Wellicht was opnieuw een herdruk voor jullie niet wenselijk. Heel vervelend want ook wij doen ons uiterste best om iedereen van kaartjes te voorzien van een goede kwaliteit zodat je oprecht helemaal BLIj wordt van je bestelling.