Ontwerpmogelijkheden en drukkwaliteit zijn super. Geboortekaartjes kwamen op tijd (al geeft de slogan "dezelfde dag in productie" de onterechte suggestie dat levering de volgende dag is, dat is dus niet zo) - de raamsticker kwam 3-4 dagen te laat. Een mailwisseling daarover werd uiteindelijk niet meer beantwoord, helaas! Verder is de klantenservice vriendelijk en snel!
Klantvriendelijk
Matig
Mogelijkheden ontwerp programma
Uitstekend
Matig
Heb je een tip voor Blijkaartje?
-"Voor 18.00 besteld, dezelfde dag in productie" - dat doet denken aan slogans als: voor 18.00 besteld, vandaag verzonden. Maar "in productie" is dus niet hetzelfde als verzenden... Dat kan misschien nog wat duidelijker gecommuniceerd worden!
- Wees genereus als een raamsticker in een kraamweek 3-4 dagen te laat geleverd wordt en geef gewoon een deel van het bedrag terug.
Reactie Blijkaartje:
Dank je wel voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de ontwerpmogelijkheden en de drukkwaliteit van de kaartjes. Wij geven inderdaad aan dat bestellingen dezelfde dag in productie gaan, maar afhankelijk van verschillende opties kan de aflevering een dag langer op zich laten wachten. Zo is bijv. foliedruk een extra druklaag die goed moet drogen om niet af te geven en dat proces kan helaas niet versneld worden. Zo zijn er nog een aantal punten meer waardoor we nooit kunnen beloven dat de levering de volgende dag zal plaatsvinden. Een raamsticker heeft een langere levertijd, dit staat ook op onze website beschreven. Daarom raden wij aan om de raamsticker zonder geboortedatum te maken waardoor je deze ruim om tijd voor de bevalling kunt bestellen. Natuurlijk maken we onze klanten altijd graag blij met een snelle levering en daar zullen we ook altijd ons best voor doen. Tot slot willen we je bedanken voor je complimenten over onze klantenservice en zien we je graag terug bij een volgend BLIJ moment.