Superfijn programma om zelf je kaartjes te ontwerpen. Veel mogelijkheden. Fijn contact zowel telefonisch als via mail. Zeer vriendelijk, snel en professioneel. Fijn dat er door de ontwerpers meer mogelijkheden zijn. Voorbeeld: een enkele kaart dubbel laten maken en het noorderlicht in een andere kleur op de kaart erbij laten zetten.
Klantvriendelijk
Mogelijkheden ontwerp programma
Uitstekend
Heb je een tip voor Blijkaartje?
Bij het ontwerpen van je eigen kaartje kun je niet alle mogelijkheden gebruiken van de afbeeldingen. Waardoor je contact moet opnemen met een medewerker om je kaartje te laten aanpassen. Zou mooi zijn als je wel alle mogelijkheden hebt. Jammer dat niet alle foliekleuren meer te gebruiken zijn. Dit is op zich niet een groot probleem maar wel jammer dat dit pas werd verteld tijdens het telefoongesprek en dat ik hier geen melding van kreeg in het programma. Daarnaast was het bestellen van een proefafdruk wat onduidelijk. Ik wist nl. niet dat er een pakketje bij geleverd werd met verschillende papiersoorten en enveloppekleuren. (Of ik heb deze informatie ergens gemist op de website)