Niet zo goed. Je wordt doorgestuurd naar een afname praktijk waar achteraf de test ook gedaan kan worden maar dan goedkoper!! Ik wilde weten of ik antistoffen had na vaccinatie met Pfizer. Op de website staat heel veel informatie over de test dus dat kwam goed over. De uitslag was summier. Een getal met de referentiewaarden er naast die aantoonde of je Covid had doorgemaakt. Niet hetzelfde. Een gesprek met een arts kost weer extra geld. Had ik op de afname locatie gewoon er bij gehad. Kortom slechte service.
Reactie Bloedwaardentest:
Beste mevrouw van Tilburg, uitleg over de uitslag van een test is bij ons altijd gratis. Naast het labrapport ontvangt u ook een uitgebreide brief met toelichting. U kunt de vragen stellen per mail of per telefoon of per WhatsApp. Alleen voor persoonlijk medisch advies van een arts is een extra consult nodig. Wij hebben u de uitleg alsnog gegeven en u was volgens mij daarna gelukkig tevreden, jammer dat u de recensie niet op tijd heeft kunnen aanpassen. De prijzen per soort Covid test variëren. Bij ons is ook de goedkopere versie verkrijgbaar. (Roche antistoffentest)