Dennis

Ik heb onlangs een test gedaan. Uiteindelijk is het met gelukt en heb ik de uitslagen binnen. Op het gebied van customer experience is er nog wel een hoop te verbeteren. Het zou bijvoorbeeld fijn zijn als ik bij de aanschaf zelf een voorkeurs prikpost zou kunnen aangeven.
Hiervoor heb ik nu eerst een appje gestuurd waarin me kortaf werd medegedeeld dat ik maar een mail moest sturen(waarom bestaat de app mogelijkheid dan?). Op de prikpost werd er in eerste instantie verrast gereageerd en de dame wilde in eerste instantie niet prikken na wat heen en weer gebel heeft ze me uiteindelijk toch geprikt. Het hele zwikkie in de envelop gedaan en in de brievenbus gedaan en dan maar hopen dat het goed gaat bij POSTNL. Vervolgens bleef het 5 dagen stil tot ik gisteren(zondagavond) in eens te uitslag in mijn mailbox kreeg!
Het grootste verbeterpunt in mijn ogen zou zijn het hele proces is beter te begeleiden. Waarom bijvoorbeeld geen mailtje op het moment dat de envelop bij jullie binnenkomt?

Reactie Bloedwaardentest:

Beste Dennis, heel hartelijk dank voor de verbeterpunten op het gebied van customer experience. Wij werken hier hard aan. Wij hebben alle prikposten nauwkeurig in kaart, maar sommige huisartsenposten en ziekenhuizen willen niet dat wij deze openbaar maken, omdat zij dan het idee hebben dat zij ook verantwoordelijk zijn voor de uitslagen van Bloedwaardentest, terwijl zij slechts het bloed afnemen voor ons. Vandaar dat je het niet zelf kunt uitzoeken. U kunt wel altijd in de opmerkingen tijdens de bestelling een voorkeurspost opgeven. U kunt ook altijd op de mail reageren voor een andere prikpost als degene die het dichtste bij je postcode zit je niet bevalt. Via de mail wordt je dossier meteen geopend, aan de telefoon duurt het langer om je dossier er bij te zoeken en niet alle medewerkers hebben, vanwege privacy redenen, overal toegang toe.
De medische post van PostNL is iets anders dan de gewone post; het betreft een zeer betrouwbaar gesloten systeem en wordt door vele instanties gebruikt. Door de verpakking die wij aanleveren met de voorgefrankeerde envelop wordt het automatisch medische post, zodra je de brief met het afgenomen materiaal post.
Helaas heeft het lab, dat per dag 10.000 monsters verwerkt voor meer dan 100 ziekenhuizen, niet de mogelijkheid om een signaal van ontvangst te sturen. De meeste uitslagen zijn echter binnen enkele dagen klaar, met uitzondering van specialities. Wij werken hier aan, maar dat is op dit moment niet mogelijk. Wel proberen wij zo snel mogelijk te werken en wordt er zelfs in het weekend doorgewerkt om te trachten u een zo goed mogelijke klanten ervaring te bezorgen. U kunt altijd een week na de bloedafname een deeluitslag opvragen.

Score voor Bloedwaardentest: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee