N V T

Slecht. Als je een dag na een nabepaling al aangeeft het vermoeden te hebben dat er iets mis gaat wordt er niks gecontroleerd waardoor het na enkele weken dus niet verricht blijkt te zijn. Vervolgens niet constructief in oplossingen bedenken en merken zelf niet op als iets niet loopt of wordt vergeten. Ze houden je slecht op de hoogte, vergeten dingen te controleren die je bespreekt en zijn slecht bereikbaar, waardoor je steeds opnieuw zal moeten bellen en als klant zelf de regie moet nemen over jouw probleem.

Reactie Bloedwaardentest:

Beste NVT: Gelukkig dat de test die je besteld hebt goed en op tijd is uitgevoerd.
Je kunt altijd 5 werkdagen na ontvangst van het bloed op het lab een nabepaling aanvragen zonder opnieuw bloed af te nemen. Wij geven echter geen garantie dat er nog voldoende bloed of het juiste materiaal (sommige testen gaan uit andere buisjes dan die je hebt ingeleverd) beschikbaar is. Mocht de nabepaling niet meer kunnen, dan krijgt je het geld voor de nabepaling direct terug. Dat hebben we bij jou ook gedaan.

Score voor Bloedwaardentest: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee