Familie Kuipers

Vriendelijke mensen bij de klantenservice. Zo kregen we stalen van verschillende kleuren impregnatie toegestuurd en advies op maat voor de ondergrond van het tuinhuisje.

Veel foto's en een uitgebreide montagehandleiding. Een handig keuzemenu voor de samenstelling van het huisje.

Er wordt de suggestie gewekt dat het dak van geïmpregneerd vurenhout is. We hebben namelijk betaald voor impregnatie. Maar vervolgens zijn alleen de windveren van vurenhout. Het valt ons tegen dat het dak blijkt te bestaan uit OSB-platen. Daar zouden we nooit voor gekozen hebben.

Reactie Blokhuttenoutlet.nl:

Goedemiddag familie Kuipers,
Bedankt voor de mooie woorden! We zijn blij om te horen dat jullie zo te spreken zijn over onze communicatie.
We leveren inderdaad standaard OSB dakhout, zoals dit omschreven staat op onze website. In een enkel geval vraagt een klant specifiek om vuren dakhout en in deze gevallen leveren we dit dan ook. We hebben inmiddels contact met jullie opgenomen om jullie een blik beits aan te bieden zodat jullie de platen kunnen beitsen en het netjes is afgewerkt. Dit blik komt jullie kant op.
We wensen jullie heel veel plezier met jullie blokhut!
Team BlokhuttenOutlet.nl

Score voor Blokhuttenoutlet.nl: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Tuinhuisje