Vlotte bestelling. Positief dat er heel wat tuinhuisen in verschillen maten verkrijgbaar zijn. Houtkwaliteit en toebehoren zijn super. Verbeterpunten:
-Wij hadden enkel een algemende handleiding. Niet specifiek voor het tuinhuis met lessenaarsdak en overkapping. Het was dus telkens wat zoeken hoe we het moesten bouwen.
-Wij kozen voor reeds geïmpregneerde planken (huis: Oak White en dak: Oak Brown). De planken voor het dak waren helaas van OSB hout waardoor dit een andere kleur heeft dan ons dak. Dit oogt momenteel niet mooi. We hadden verwacht dat ook de dakplaten in de geïmpregneerde kleur zou zijn.
-Overzichtelijke website, veel keuzemogelijkheden. Duidelijke beschrijvingen.
-Vlotte bestelling en levering. Goede service na verkoop.
-Specifieke handleiding met verschillende bouwstappen voor één soort tuinhuis, geen algemene handleiding.
-Dakplaten in dezelfde kleur als de bestelde geïmpregneerde planken. Het kleurverschil oogt niet mooi.
Reactie Blokhuttenoutlet.nl:
Goedemiddag Kelly,
Hartelijk dank voor het plaatsen van een review! We kunnen het erg waarderen dat u hier de tijd voor heeft genomen.
Goed om te horen dat u zo te spreken bent over het gemak van bestellen en onze communicatie!
We bieden al specifieke handleidingen aan bij al onze producten, maar door drukte zijn deze op geraakt waardoor we genoodzaakt waren om onze algemene handleidingen te gebruiken. Onze excuses hiervoor!
Hartelijk dank voor de tip wat betreft het OSB dakhout. Dit nemen we zeker mee!
Team BlokhuttenOutlet.nl