Bij het ophalen van de boedelbak blijkt het neuswiel kapot te zijn. We konden de boedelbak niet wegrijden. Ik heb hier een melding van gemaakt in de avia op locatie. De medewerker van de avia gaf mij aan dat ik het nummer op de boedelbak moest bellen, deze is alleen bereikbaar op maandag tot vrijdag, en aangezien het zaterdag was kon ik dus niemand bereiken. (Tijdens mijn mail contact hebben ze het over een storingsnummer, deze is echter nergens te bekennen) Ik ben weer de avia in gegaan, de medewerker heeft een apart telefoonnummer gebeld die alleen voor medewerkers toegankelijk is. Er was geen vervangende boedelbak en mij werd verteld dat ik op zo’n korte termijn niks anders meer kon regelen. De medewerker van de Avia heeft mij zo goed mogelijk proberen te helpen want zij kon ook niks anders regelen. Dit omdat de boedelbakken niet van de Avia maar van boedelbak.nl zijn.
Beter bereikbaar. Een telefoonnummer die ook in het weekend werkt aangezien de meeste mensen een boedelbak in het weekend huren.
Wat voor Boedelbak heb je gehuurd?
Een Boedelbak met huif (Type CH of EH)
Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?
Ophalen