Michael Verbeek

Via de site graszoden besteld met een concurrerend tarief per m2 . Voor de eerste bestelling had ik 150m2 nodig welke verdeeld werden op 2 pallets waarbij de vrachtkosten ook nog eens op een interessant tarief werden berekend .Ik heb echt diverse sites bekeken en daarna de reviews .(vooral de datums in twee laatste jaren van de klagers met comentaar.Helaas zie je altijd weinig opmerlingen van tevreden mensen.Ik heb gewoon basis besteld.Dikke stevige donkergroene matten van min 2 cm met dichte gras stuctuur en vers gesneden terug gekoeld naar 5oC mbt houdbaarheid en transport(ook keurig vriendelijke chauffeur die het exact neerzette waar jij dat wilde )zodat ze min. binnen 1 a 2 dagen gelegd kunnen worden. Het gras is hier nu echt weer groener dan de buren....."Ook goede instructie van leggen onderhoud enz extra door hen bijgevoegd met een bericht waneer ze het kwamen leveren.(je mocht zelf de datum kiezen van dinsdag t/m vrijdg) Ze snijden het van eigen kweek de avond ervoor af.Dit is dus niet zoals vele internetaanbieders op sites . Zij zijn eigen kweker geen doorgeef-luik met alle nadelen van dien mbt kwaliteit.

Feedback op zondagavond! Bestelling duidelijke stappenplan met info terugkoppelings momenten. en niet te vergeten het allerbelangrijkste de kwaliteit. Van alle rollen stuk of 5 waren minder goed gesneden de rest dikke 10.

Score voor Boelens Graszoden: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Basic graszoden-speelgazon kwaliteit