Bestelling gedaan en advies gevraagd en gekregen. Veel te laat geleverd. Had de jongens ervoor klaar staan in verband met de aankomende vorst. Geen positieve reactie mogen ontvangen. Ook geen begrip. Uiteindelijk met min 5 op vlakke bodem gras zoden, deels bevroren, gelegd. Vraag me af of dit goed gaat. Maar volgens jullie geen nadelige gevolgen, we zullen zien.
Veel extra kosten gemaakt, maar geen medeleven. Hoef geen geld, wel begrip en inlevingsvermogen. Jullie zijn de experts zoals jullie schrijven. Heb ook een mail gestuurd met dezelfde informatie, geen reactie>
Afmeting graszoden en prijs was doorslaggevend. Mijn zwager heeft in verleden ook gras van jullie gehad met goed resultaat.
Reactie Boelens Graszoden:
Het spijt ook ons dat het gras pas om 19:00 uur geleverd is, terwijl de transporteur had aangegeven dat het in de middag zou worden geleverd. Helaas hebben we op de snelheid van het transport geen invloed. De weersomstandigheden (koude oostenwind) waren op die zaterdag, niet prettig om buiten te werken en we snappen dat u daarom boos bent. Voor het gras, maakt het niet uit. Dat is ook wat we aan de telefoon hebben aangegeven. Tussen 16:00 en 17:00 hebben we even niet op de mail gereageerd, bij mijn weten hebben we u telefonisch wel steeds te woord te gestaan.