Vandaag heb ik deelgenomen aan een Time Management training bij Boertien Vergouwen Overduin en ik kan oprecht zeggen dat het een verrijkende ervaring was. De docent, met zijn schat aan ervaring en toegankelijke manier van lesgeven, wist de lesstof op een boeiende manier over te brengen. Ik ben geen moment verveeld geweest; integendeel, ik voelde me juist geïnspireerd en gemotiveerd om mijn tijd efficiënter te beheren.
De lesstof was perfect afgestemd op mijn behoeften en was zeer relevant voor mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik heb waardevolle technieken geleerd die ik direct kan toepassen om mijn productiviteit te verhogen en mijn taken beter te prioriteren. Wat de ervaring nog beter maakte, was de locatie zelf. Alles was tot in de puntjes verzorgd, waardoor ik me volledig kon concentreren op het leren.
Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik graag weer een training bij Boertien Vergouwen Overduin zou volgen. De professionele aanpak, gecombineerd met uitstekende docent en relevante lesstof, maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die zijn vaardigheden wil verbeteren.
Reactie Boertien Vergouwen Overduin:
Wat een geweldige review, Saygin! We zijn super blij dat je tevreden bent over de opleiding en dat deze aan je verwachtingen heeft voldaan. We wensen je heel veel succes en plezier met het toepassen van je opgedane kennis in de praktijk. Dankjewel voor je deelname!
Boertien Vergouwen Overduin