Geweldige ervaring, zeer betrokken mensen denk absoluut met je mij nooit te beroerd om te helpen en alles stond keurig klaar op baas van mijn online bestelling. Ook geweldig dat je pakketten hebt om de aanplant compleet te maken zodat een leek als ik niets vergeet super geweldige ervaring ik kom zeker bij jullie terug
Pluspunten
Kwaliteit van het product en absoluut betrokkenheid van de medewerkers bovendien een goeie web interface zodat je online kunt bestellen
Verbeterpunten
Eigenlijk weinig aan te merken het enige wat bij mij misging was dat ik een pakket besteld had om de leibomen te koppelen maar ik had me niet gerealiseerd dat deze stokken korter waren dan ik nodig had ik had eigenlijk langer moeten hebben en dat ontdekte ik pas toen ik weer terug thuis was ik kom eigenlijk net een meter tekort dus kan ik niks met deze stokken maar moet ik een paar nieuwe halen grotendeels natuurlijk mijn eigen fout maar in de webWinkel kun je mensen er op attenderen rekening te houden met de afstand tussen de bomen dan had ik het mij wellicht gerealiseerd.