Slordige bezorging, vriendelijke, maar sullige afhandeling
Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?
Ondanks een mailtje (donderdagavond) lag de bestelling maandag niet bij de apotheek die ik had opgegeven. Was een lange fietstocht voor niets, aangezien Boots nog weinig filialen in Amsterdam heeft. Klantenservice gebeld. Vriendelijke mevrouw zocht het uit en meldde dat het nu naar mijn huisadres zou worden gestuurd, zonder extra kosten. Woensdagmorgen belde apotheek dat bestelling alsnog was aangekomen. Ik klantenservice gebeld, die niet kon zien of het voor de tweede keer opsturen alsnog kon worden afgeblazen. Ik hoefde niet naar apotheek, pakketje zou opgestuurd. Later belde ze op. Ik moest toch maar op de fiets stappen. Ik vind dat slordig en niet klantvriendelijk. Dat ze me bij de apotheek een paar keer hebben gebeld, waardeer ik wel. Het is overigens best mogelijk dat de eerste keer dat ik door klantenservice ben gebeld erbij is verteld dat ik nog één dag of twee dagen moet wachten (dinsdag, woensdag) om te kijken of het pakje alsnog de apotheek in A'dam-Noord heeft bereikt, maar hoe vriendelijk de medewerkster ook was, dat had ze wel iets duidelijker kunnen communiceren. Nu werd de indruk gewekt dat de bestelling sowieso zou worden opgestuurd, zonder extra kosten voor de klant.
Los van de wat sullige manier waarop het probleem is opgelost, is de bezorging blijkbaar niet altijd vlekkeloos. Mij verbeterpunt is dat duidelijker moet worden gecommuniceerd dat ik nog een paar dagen geduld moet hebben en dat pas dan een tweede poging wordt ondernomen het pakjes alsnog te bezorgen, al dan niet bij de klant thuis. Overigens blijf ik gebruik maken van de webshop, omdat het product (groene voetcreme) niet in de apotheek van Boots verkrijgbaar is. Ik ben dus blij dat ik er via de webshop alsnog aan kan komen, want het is prettig en lekker ruikend spul.