Mijn ervaring met Boshuis is in aanvang goed. Het probleem ligt hem voornamelijk in het feit dat de waterontharder niet goed werkt. Het behandelde water laat sporen achter op het tegelwerk, sanitair en kranen. Dit zou een residu zijn van de restkalk. Het bijzondere is dat wanneer dit een residu is dit met een ontkalking verwijderd kunnen worden. Deze reststof vreet zich in het tegelwerk en sanitair. Hierover heb ik bij Boshuis opmerkingen gemaakt en als service is er toen een nieuwe ontharder geplaatst. Deze ontharder draaide vanaf het begin af niet goed. Batterij viel uit, vastgelopen motor, vastgelopen of kapotte tandwielen, ombouwen naar 220Volt, geen stroom, weer vastgelopen motor. Op telefonisch contact met Boshuis werd dan niet gereageerd en het duurde weken en soms enkele maanden voordat er respons was. Het heeft maanden geduurd voordat het apparaat volledig in bedrijf was. Het probleem van aanslag op sanitair heb ik continue vermeld met als resultaat dat Boshuis geen service meer verleent. Hoe ik het ook probeer, Boshuis is niet thuis voor commentaar. Dit vind ik wonderlijk voor zo'n proffesioneel bedrijf. Het is volledig zichtbaar dat het apparaat niet zijn werk doet. Sterker nog: in de tussentijd heb ik twee mail mijn douchecabine moeten vervangen omdat deze volledig was beschadigd door de inwerking van het residu. Twee jaar terug heb ik ook de tweede douchecabine moeten uitbouwen en een geheel nieuw tegelwerk op de muur en douchehoek gezet. Het tegelwerk was volledig vernield!!!!!!!
Met mijn ervaringen zou ik boshuis niet aanbevelen.