Tot aan de installatie prima ervaring. Helaas de installatie minder. Kabels van de router bleken niet goed terug geplaatst waardoor de tv niet meer werkte. Heb hierover gebeld en men zei dat de monteur mij zou terug bellen. De volgende dag zelf weer gebeld en kreeg een uiterst onvriendelijke medewerker aan de telefoon. Totaal niet behulpzaam. Een waterontharder van ruim 1500 euro kopen en zo behandeld worden, totaal niet wenselijk. Gelukkig werkt de waterontharder wel goed!
Reactie Boshuis thuis in water:
Mailcorrespondentie na referentie:
Verzonden: donderdag 8 maart 2018 17:21
Hallo Thijs,
Het nare gevoel is inmiddels weer weg hoor. Ben blij dat alles weer werkt! En wat betreft die zakken zout,die zijn altijd welkom. Een mooi gebaar, bedankt!
Groeten Kelly
Verstuurd: donderdag 8 maart 15:58
Beste mevrouw Bekhuis,
Klopt, ik heb dit toegevoegd omdat ik graag met u in gesprek blijf en het nare gevoel wil wegnemen.
Ik stel voor vier zakken zout twv €13,50 per stuk gratis te leveren ter compensatie voor de ongemakkelijke communicatie. Hiermee hoop ik op uw tevredenheid en wellicht een positieve noot aan uw referentie.
Zie graag uw gedachten hierover tegemoet.
Thijs Blokland | Boshuis Thuis in Water
-------------------------------------------------
Verzonden: woensdag 7 maart 12:52
Goedemiddag Thijs,
Ik zie dat mijn recensie inclusief jouw reactie op jullie website is geplaatst. Uiteindelijk bleek dat er 2 kabels niet waren teruggeplaatst en achter de water ontharder zaten. Het probleem is inmiddels opgelost dus. Ik zie trouwens in de reactie op de website dat je er een zin aan toe hebt gevoegd,als ik reageer op een van je berichten dat je het dan kunt goed maken. Ik ben benieuwd wat je hier mee bedoelt.
Groeten Kelly Bekhuis
Verzonden: 23 februari
Beste mevrouw Bekhuis,
Ik heb uw reactie via onze site gelezen en het spijt me dat ik zoveel irritatie bij u heb doen opwekken tijdens ons telefoongesprek gisteren, dit is zeker niet mijn bedoeling geweest.
Ik snap uw frustratie, maar wij zijn geen ICT experts en hebben ons uiterste best gedaan om u tot dienst te zijn. Mijn tip de TV provider te bellen heeft waarschijnlijk tot goed resultaat geleid zoals ik uit uw reactie lees. Want het probleem met de TV is opgelost.
Als wij opdracht krijgen voor het plaatsen van een waterontharder vragen wij altijd in een schrijven vooraf of u de ruimte waar het apparaat komt te staan vrij wil maken van spullen zodat de monteur zijn werk goed kan doen. In dit geval zat er een router in de weg en heeft onze monteur zijn best gedaan en er het beste van gemaakt. Heel spijtig maar hier is helaas iets mis gegaan waar we beide geen schuld aan hebben maar ontstaan is door de situatie.
Goed is het om te lezen dat u tevreden bent met de waterontharder. Dit is uiteindelijk het belangrijkste doel wat met elkaar wilden bereiken.
Nogmaals mijn excuus, het is nooit mijn bedoeling geweest u een naar gevoel te geven. Als u reageert op een van mijn berichten maak ik het graag goed met u!
Met vriendelijke groet, Kind Regards,
Thijs Blokland,