De bestelling deed niet aan mijn verwachting en ik heb de bestelling geretourneerd. Ik wacht nog op het terug storten van mijn betaling. Jammer dat ik zowel voor het opsturen (4,95) en terug sturen
(€ 6,95) moest betalen, waardoor ik aan het pakket, wat niet aan mijn verwachting voldeed, € 14,90 aan portokosten kwijt bent. Voor mij dan ook een onvoldoende.
Reactie Broedersgezondheidswinkel.nl:
Wij vinden het jammer dat u een slechte ervaring heeft met onze webshop. U schrijft dat u nog wacht op de terugbetaling van uw bestelling, maar ik zie dat het totale bedrag van uw bestelling op 23 augustus bij ons is afgeschreven, dus als het goed is, bij u zou moeten zijn bijgeschreven. Kunt u dat bevestigen?
Wij kennen als webshop (gelukkig) niet of nauwelijks retourzendingen, omdat klanten vaak precies weten wat ze bestellen. Wanneer er toch iets met de bestelling aan de hand is in termen van breuk of een foutief product, dan nemen wij uiteraard ook zelf de kosten van retourzending voor onze rekening. In uw geval is er sprake van een product dat volgens uw wensen niet voldoet, maar niet een product dat kapot is. Conform onze leveringsvoorwaarden vinden wij het dan ook reëel dat klanten zelf de retourzending bekostigen en dat heeft uiteraard ook te maken met marge die wij als (web)winkel op producten hebben.
Wim Melis
Broeders Gezondheidswinkel