GEEN PAKKET AFNEMEN VIA BROMO! Als je steeds meer geld kwijt wil moet je het wel doen. Pakket afgenomen. Online lessen allemaal hetzelfde. 1 ste keer gezakt...bromo kon het snel regelen maar dan moesten we meer betalen. Zelf heb ik het geregeld en binnne 4 dagen kon zoon opnieuw theorieexamen doen. En toen kwam het....theorie gehaald dus dan moet je praktijk gaan doen en dan kan BROMO het niet regelen. Pakket afgenomen met daarin dat er examen afgelegd kan worden in de woonplaats. Bromo geeft ons 4 opties voor eind december die minimaal een uur rijden zijn vanaf onze woonplaats. Als we 155 euro extra betalen dan kregen we meer opties maar vanaf eind oktober pas plek en de dichtstbijzijnde woonplaats is Amersfoort ( we wonen in zwolle) meerdere keren beklag hier over gedaan....medewerkers BROMO adviseren om geld terug te vragen. Na meerdere mailtjes, WhatsApp berichten etc krijgen we een klein gedeelte terug. Van de 380 die is betaald krijgen we 140 euro terug....179 theorie is er ingehouden ( theorie examen kost 48 euro) en we moesten 59 euro annuleringskosten betalen( normaal 119)terwijl het aan hun ligt dat we willen annuleren. Kortom doe het niet. Ga naar een betrouwbare rijschool...en niet via deze malafide praktijken van een BROMO