Let op!! Bromo is geen rijschool! Heb je eenmaal betaald dat is er geen weg meer terug. Je bent altijd duurder uit dan een lokale partij omdat je altijd meer moet betalen. Hier is onlangs zelfs een uitzending bij Kassa over geweest. Alle lovende recensies zijn in feite gekochte reacties omdat zij (jonge) deelnemers verleiden een positieve reactie te plaatsen in ruil voor een kans op een gratis pakket. Zij doen niets anders dan mensen en rijscholen met elkaar te verbinden, maar dan moet je meestal wel nog een keertje 150 euro extra betalen zodat zij de duurste aanbieder van Nederland zijn. Mijn advies, theorie halen via bijvoorbeeld thoriepuntnl (punt is een . want websites mogen niet) en een lokale partij in de buurt kiezen. Ook schermen zij met snelle examen data maar pas op, dit is fake! Wachttijd is praktisch overal gewoon 3 maanden. Ga NIET in zee met bromo!