Onprettig
Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?
De webshop is prettig, echter heb ik een nare ervaring gehad met de after service.
De bestelling die ik had geplaatst, was op de post naar mij onderweg. Het leek erop dat het pakket was zoekgeraakt. Ik heb vervolgens contact opgenomen met Bruut.
Vanuit mij als klant zijn er aannames gedaan en wellicht kon dit als onprettig worden ervaren, echter emotie zou vanuit after sales vanuit mijn oogpunt en vanuit professionaliteit nooit een rol mogen spelen. Als er vervolgens een reactie volgt vanuit de klantenservice dat de pakketdienst “ooit heeft vertelt” en op basis daarvan wordt geconcludeerd “ik weet 100% dat”. Daarnaast is de terugkoppeling begonnen met een soort van betweterige toon.
Voor mij maakt het nu niet meer uit. Het zit hem in kleine dingen en ik zal hierdoor niet meer bestellen op Bruut. Nu zal een klant zoals ik die niet meer besteld geen probleem zijn voor Bruut. Maar wellicht dat de inhoud van de mailwisseling meegenomen kan worden ter bespreking, ter verbetering van de after sales. Dat is uiteraard aan Bruut.