Het aankoopproces bij Bruynzeel Keukens, vestiging Villa Arena is uitstekend verlopen. Verkoopmanager Remco Licht heeft ons kundig geadviseerd, nam alle tijd voor het beantwoorden van onze vragen en was bij elke verandering die wij wilde doorvoeren in de keuken (of dan ineens toch weer niet wilde doorvoeren...) constant bereikbaar, bereidwillig zaken (weer...) aan te passen, hulpvaardig en bijzonder vriendelijk.
Zoals eerder geschreven het contact met de Verkoopmanager van vestiging Villa Arena, Remco Licht en ook de ondersteuning door onze 'Klantbegeleider-Klantenservice' vanuit Bergen op Zoom.
Tijdens de plaatsing is niet alles goed gegaan, er zijn enkele beschadigingen ontstaan aan wanden, aan het plafond en aan het werkblad. Juist toen heeft Bruynzeel Keukens mijn keuze om juist bij hen een keuken te kopen gerechtvaardigd; alles is perfect verholpen en opgelost.
Naar mijn mening zou een keuken zoals door ons gekocht, absoluut niet door slechts één monteur geplaatst mogen worden, dit vraagt bijna om het ontstaan van schades. Als de keuken met twee man geplaatst zou zijn, zou er geen (of in ieder geval minder...) schade zijn ontstaan, had dat voor ons irritatie en (tijdelijke) teleurstelling voorkomen en had het Bruynzeel Keukens aanvullende servicebezoeken en een financiële compensatie gescheeld.