De ervaring is over het algemeen goed. Wij zijn zeer tevreden over de monteur die de keuken heeft ingebouwd.
Het was moeilijk om nog iets na te bestellen (een pedaalemmer). Dat ging veel te langzaam en veel te moeilijk. Ook het na-bestellen van een besteklade voor de afwasautomaat bleek gewoon lastig. Alles is wel goed gekomen maar dat zou veel gemakkelijker kunnen. Je krijgt ook elke keer iemand anders aan de telefoon.
Heel sterk was de monteur die zijn stinkende best heeft gedaan alles in te bouwen. Dat was een echte vakman.
Sterk is ook dat twee apparaten die kapot waren (inductiekookplaat) en de combimagnetron door de monteurs van de fabriek snel en goed vervangen c.q. gerepareerd zijn.
Verbetertips: zorg voor vast contactpersoon bij de service en zorg dat het gemakkelijker wordt als je nog iets moet nabestellen.
Let goed op de leveranciers van de spullen: we zagen een hele berg spullen omkieperen. Dat leverde lichte beschadigingen op, maar de monteur heeft dat goed weg kunnen werken.
Bij de pedaalemmer hebben we uiteindelijk iets verkeerds gedaan: de pedaalemmer is te zwaar voor het deurtje waaraan hij hangt. Het is maar een smal deurtje van 40 cm en zo'n pedaalemmer is ontworpen voor deurtjes van 60 cm. We geven hem nu een klein zetje waardoor die toch goed dicht zit.