Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
Plaatsing

Tineke van Huyck

Onze Bruynzeel (Optima) keuken is nu een half jaar geleden geplaatst en ik word nog steeds elke dag vrolijk van het resultaat. Vanaf het eerste moment dat we in de winkel in Roosendaal zijn gaan kijken, tot na oplevering heeft Mevr. Roggeveen ons project perfect begeleid. We wisten duidelijk wat we wilden en dat is ook netjes in de offerte uitgewerkt. We konden onze keuze niet vinden in de aangeboden Dekton werkbladen, waarna de verkopers op zoek zijn gegaan naar het werkblad van onze keuze en binnen de week was het staal er en konden we verder met onze offerte. Dit zelfde geldt trouwens ook voor de spoelbak van onze keuze. De elektrische apparatuur hebben we zelf voorzien, maar ook de plaatsing daarvan was geen probleem. We hadden ook nog graag wat schrijnwerk op maat laten doen om onze keuken volledig af te werken, maar een offerte opvragen, liep niet volledig soepel, dus hadden we besloten om dit toch maar zelf te doen. Alle vragen en het verloop na het tekenen van de verkoopsovereenkomst zijn netjes beantwoord binnen een heel snelle termijn en ook de 6% BTW regeling in België is perfect verwerkt. De inmeting is vlot verlopen, wij hadden onze elektriciteit reeds geplaatst voor de bestelling van onze keuken, maar de plaatser kon hier op aanpassen. De levering gebeurde op het aangekondigde tijdstip door 2 vriendelijke heren. Eerst werd er karton op de grond geplaatst om de kasten en vloer niet te beschadigen en daarna werd alles netjes klaargezet voor plaatsing de volgende dag. Het verbaasde ons dat de plaatser alleen was, maar op 2 dagen tijd stond onze droomkeuken volledig afgesteld in elkaar. Geen beschadigingen, geen omruiling nodig, gewoon tip top in orde. We hebben nog even naar de handleiding van de elektronische koelkastopener gevraagd en die zat binnen een dag in mijn mail. Onze keuken is praktisch, ongeloofelijk mooi, goed onderhoudbaar en nog steeds onze droomkeuken! En dat allemaal met de hulp van 1 voor 1 heel vriendelijke mensen met kennis van zaken.

Bedankt!

* Goede prijs/kwaliteit van de keukens
* Vriendelijk en behulpzaam personeel van verkoop, tot levering en plaatsing
* Plaatsing aan 6% BTW in België mogelijk

* Procedure extra schrijnwerk wat scherper stellen.

Score voor Bruynzeel Keukens: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: