Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
Plaatsing

Bruynzeel Klantenservice

Prachtige aankoop ervaring!

Echter geen enkele nazorg bij twee niet functionerende apparaten door de afdeling service..
Sinds de aankoop in december 2020 is het koken met het raam open (het is nu augustus). De afzuigkap houd maar voor 25% een dun papiertje vast en neemt geen enkele geur op (recirculatie). Wel geluid als van een helicopter, heel normaal zegt Bruynzeel.
De kookplaat kan niet meer dan 2 pitten warmhouden (je ziet de pannen opwarmen en afkoelen) en gaat luid pendelen en twee maal per seconde tikken. Dat hoort zegt Bruynzeel.
Dat staat nergens. En dat zegt niemand. En dat verbaasd collega-bedrijven.
Bruynzeel mailt mij ipv aeg over het probleem. Ik bel eindeloos tussen de twee bedrijven die naar elkaar verwijzen. Ik word toegeschreeuwd door een klantenservicemedewerker van Briynzeel, collega’s reageren niet op vragen. Via teamleider een voorstel voor korting, maar dan moet ik naar de showroom.
Sta ik in Utrecht, verwijzen ze naar Amersfoort. Sta ik daar, zeggen ze dat ze niets anders bieden dan Utrecht en kan ik weer zonder uittesten van het geluid van de afzuigkappen via internet kiezen.
Tips voor 2 apparaten van 2x wat ik eerst had betaald. Met recenties over teveel geluid, in een andere kleur dan mijn voorkeur.

Nog steeds heb ik geen reactie ontbangen over vergoeding van de montage en de hoogte van de korting. En mag ik sowieso bijbetalen.
De aeg monteur vertelde dat de apparaten te goedkoop waren en daarom niet werkten. Bruynzeel vertelde dat Aeg drie keer aan huis moest komen zodat zij de factuur zouden betalen.. aeg weigerde daarop een derde keer langs te komen. De klantenservice was ook daar niet heel beleefd en ik werd niet terug gebeld door de leverancier van showroom Utrecht.
Ik begrijp hier niets van.

Bruynzeel verkoopt meer dan ze aankunnen.
Ik moet nu via de rechtsbijstand een traject gaan volgen, of via media. En het is inmiddels te koud om met open raam te koken.
Of ik kan voor 1600 euro nieuwe appararaten kopen en de huidige van 700 euro weggooien. Die wens ik niemand toe.

Hele aardige verkoper die goed meedacht en moeite deed.

Geen ervaring met de apparaten zelf, alleen kennis via internet van specificaties. Wel veel kennis van de keuken zelf.

Een klantenservice die uitsluitend werkt op basis van afpoederen en klanten zelf alle klussen laten regelen. En die niet reageerd of mij zelfs toeschreeuwde.

Score voor Bruynzeel Keukens: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: