P.A. van Hoof

De website is goed wat betreft keuze, alleen kan men niet leveren wat er te koop wordt aangeboden,

Toen zij niet konden leveren ( of wilde leveren ) heeft men mij redelijk goed verder geholpen, al duurde dat volgens mij wel veel te lang, want de fout lag niet bij mij maar bij jullie en daar waren jullie het niet mee eens want nu heeft het mij geld gekost door fout van jullie

iets niet op website plaatsen wat zij niet kunnen leveren, ook al geef je de fout aan de chauffeur te kennen bij lossen van de bestelde produkten.
Hij had ook eerst kontakt kunnen nemen met bedrijf om te zeggen dat het te leveren produkt niet was wat de klant beteld had, dan was alles veel sneller en vlugger verlopen tot klants tevredenheid en dan had het voor jullie niet zo duur geweest om produkt mee terug te nemen, de vrachtwagen was no aanwezig. De chauffeur wilde alleen maar lossen en vlug weg.

Reactie Budget-Bestrating.nl:

Dank voor de reactie.
De informatie op onze site bleek niet overeen te komen met de productspecificaties van het geleverde artikel. Omdat dit een aangepast artikel betrof was het ook niet mogelijk om de oude versie nog te leveren. Hiertoe zijn we met u overeen gekomen dat we het prijsverschil met een concurrent uit uw buurt zouden crediteren. Dit hebben we per ommegaande gedaan zodat u aan de slag kon.

Score voor Budget-Bestrating.nl: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: