Super snelle en zeer goede service! Door het postbedrijf werd een foutje gemaakt, maar na een persoonlijk contact met dit bedrijf (wat dus ook gewoon kan!) werd dit onmiddellijk opgelost, echt heeel fijn, dank hiervoor nog!!!
Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste Gerti,
Hartelijk dank voor jouw geweldige klantbeoordeling! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen.
Het doet ons goed te horen dat je onze service als super snel en zeer goed hebt ervaren. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en jouw positieve feedback is een bevestiging dat we daarin zijn geslaagd.
Het spijt ons dat er een foutje is gemaakt door het postbedrijf, maar we zijn blij dat we dit snel hebben kunnen oplossen na jouw persoonlijk contact met ons. We geloven in de kracht van directe communicatie en zijn blij dat we het probleem onmiddellijk hebben kunnen verhelpen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we willen ervoor zorgen dat jouw ervaring met ons soepel en probleemloos verloopt.
Nogmaals, bedankt voor jouw vertrouwen en positieve feedback. We waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn en je dezelfde snelle en uitstekende service te kunnen bieden.
Met vriendelijke groet, het BOB team.