Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Reactie van BOB team op klantbeoordeling van Bert
Beste Bert,
Namens het hele BOB team willen we je hartelijk bedanken voor je 5-sterrenbeoordeling van onze rattenvoerdozen en rattenvallen! We zijn erg blij dat je tevreden bent met onze producten.
We streven ernaar om onze klanten effectieve en gebruiksvriendelijke producten aan te bieden voor de bestrijding van plaaginsecten. Jouw positieve beoordeling bevestigt dat we op de goede weg zijn!
We hopen dat je met behulp van onze rattenvoerdozen en rattenvallen je rattenprobleem snel en effectief kunt oplossen. Weet je dat we ook een breed scala aan andere producten voor plaagbestrijding aanbieden? Neem gerust een kijkje op onze website of in onze winkel voor meer informatie.
Nogmaals hartelijk dank voor je 5-sterrenbeoordeling! We hopen dat je nog lang een tevreden klant van ons zult blijven.
Om je te helpen met de bestrijding van ratten, hebben we nog een paar tips voor je:
* Plaats de rattenvoerdozen en rattenvallen op strategische locaties waar je rattenactiviteit hebt gezien. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn plekken waar je rattenkeutels hebt gevonden of waar je ratten hebt zien lopen.
* Gebruik aantrekkelijk rattenvoer in de rattenvoerdozen. Dit kan bijvoorbeeld zijn pindakaas, spek, fruit of vers PestiNext lokmiddel.
* Controleer de rattenvoerdozen en rattenvallen regelmatig en leeg ze indien nodig. Zo houd je ze effectief en voorkom je dat er onaangename geuren ontstaan.
* Wees geduldig. Het kan enkele weken duren voordat je alle ratten hebt gevangen.
We wensen je veel succes met de bestrijding van de ratten!
Met vriendelijke groeten,
Het BOB team