A.B. Dijkema

Makkelijk te vinden, snelle correctie van fouten en informatie over het proces en verandering daarvan.
Het bestelproces op de site daarentegen kan wel wat duidelijker. Ik was een beetje puzzled over de wijze waarop de montage gepland zou worden. Telefonisch contact maakte dat vrij snel duidelijk maar een betere en duidelijker indeling van de site rond het bestelproces zou kunnen helpen.

Het adequate support via de telefoon en de snelle informatie uitwisseling toen bleek dat het bestelde product beschadigd was. Uitstekende communicatie en opvolging.
Dat bleek ook toen er een verschil ontstond over de prijs.
Deze problemen werden snel en proactief opgelost. Waarbij duidelijk werd dat de montage kosten twee maal waren opgenomen op de factuur.

1. Ik heb na verkennen van de mogelijkheden een kookplaat besteld inclusief montage. Ik heb direct betaald via iDeal.
Bij levering vroeg de monteur opnieuw om betaling. Toen ik aantoonde dat ik al had betaald constateerden we samen dat het betaalde bedrag afweek van het bedrag dat de monteur verwachtte. Het verschil was precies de kosten van de montage.
Na telefonisch overleg is besloten e.e.a. op een later moment uit te zoeken.
Zoals u kunt begriojpen een vervelende ervaring. En ondanks de snelle afhandeling blijft er een gevoel achter dat een minder mondige klant wellicht zonder meer de montage alsnog had betaald.
Wellicht dat een betere opbouw van de bestelsite en een directe oplevering van de factuur on-line ipv via mail een dag later dergelijke misverstanden voorkomt. Ik had in ieder geval het gevoel dat ik iets moest gaan bewijzen. Dat kon ik ook wel omdat ik screenprints tot mijn beschikking had.

2. Van dit vervelende proces heb ik verder geen bewijs. Ik heb geen gecorrigeerde factuur ontvangen. Ik kan me niet voorstellen dat e.e.a. toch administratief moet worden gecorrigeerd in de boekhouding. Kortom er blijft iets knagen.

Score voor Budgetplan Winkel: 3/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: