Op aanraden langs gegaan bij Budgetplan. Moesten even wennen aan de dozenstapels beneden, maar in de showroom op de 1e etage zag het er heel verzorgd en overzichtelijk uit. Mooie keukens, goede impressie. Vriendelijk contact en medewerker had direct tijd om uitgebreid met ons mee te kijken. We hadden ons thuis al best wel voorbereid, maar de medewerker wist met goede, concrete vragen toch nog meer onze wensen en eisen op tafel te krijgen. Tekening gemaakt; en we werden steeds enthousiaster. Geen aandringen om direct tot keuzes te komen.
Twee weken later vervolgafspraak gemaakt, en de offerte uitgewerkt tot een opdracht. Verkoper was net zo blij als wijzelf dat we in ons nieuwe huis nog een quooker bleken te hebben die we konden overzetten. :-) Nette prijs, goede afspraken. Afhandeling van de order heel zorgvuldig, werden netjes gebeld voor extra verduidelijkingsvraag. Afleveren op tijd, ook nog eens een topinstallateur om te monteren. Het aanraden wat we hebben gekregen, zeggen we nu zelf weer voort! Heb je een goede keuken nodig, zeker langsgaan bij Budgetplan!
Meedenken en doorvragen naar de specifieke klantsituatie. Breed aanbod aan merken en mogelijkheden. Eerlijke en duidelijke communicatie.