B. Belladonna

Heel het jaar 2020 is voor mij een ramp door dit bedrijf. Naast beschadigde keuken allerlei beschadigingen aan het huis. Bij vriendelijk verzoek of ik een onbeschadigde keuken en de goede en niet de verkeerde apparatuur kon krijgen kreeg ik te horen vooral niet teveel bombarie te maken anders zou ik nog langer mogen wachten. Toch al 13000 euro betaald... de aangestelde aannemer is ronduit asociaal en praat alleen over zichzelf maar niet over de werkzaamheden die totaal niet afgerond zijn al meer dan een jaar voor veel te veel geld voor 2,5 dag werk. Jammer dat je als alleenstaande een makkelijk slachtoffer bent voor dit bedrijf wat onder 1 hoedje speelt met de aannemer. Ik wil andere mensen behoeden voor dit bedrijf.

Manipulatie

Geen woorden voor zo slecht

Reactie Budgetplan Winkel:

Beste mevrouw/meneer
Wat ontzettend vervelend dat u dit gevoel heeft over gehouden na het plaatsen van uw keuken.
Dit absoluut niet de manier waarop wij om willen gaan met onze klanten. Uit uw verhaal maak ik op dat u spreekwoordelijk ‘van het kastje naar de muur gestuurd wordt’ en de problemen nog steeds niet zijn opgelost.
Graag kom ik persoonlijk met u in contact zodat wij samen alle problemen kunnen oplossen en u uiteindelijk toch van uw keuken kunt genieten.
Marc Nederlof
Commercieel directeur

Score voor Budgetplan Winkel: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: