Slecht
Beschrijf hier uw ervaring
In april hebben we een trampoline 305 cm, inclusief veiligheidsnet en trapje besteld. De volgende dag werd de trampoline bezorgd.
* trapje is van slechte kwaliteit en raakt steeds los als er op de trampoline wordt gesprongen (gevaarlijk)
* binnen een week was de rits stuk
* rand was snel gescheurd
* plastic verbindingsstukken van de palen waren binnen enkele weken stuk. Hierdoor gingen de palen hangen
* schuim van de palen zakte en scheurde. Moesten we weer vastzetten met tape
We zijn nu 3 maanden verder en we hebben de trampoline verleden week afgebroken en naar het grofvuil gebracht. Waardeloze kwaliteit. Reactie van de verkoper: dit kan alleen veroorzaakt worden door vandalisme. Sorry, mijn kinderen zijn 6 en 8 en zeker geen vandalen. Ik raad dan ook niemand aan om hier een trampoline te bestellen. Slechte kwaliteit en service!
Reactie Buitenkado.nl:
We vinden het jammer dat je niet tevreden bent met de trampoline. Wij hebben foto's van je ontvangen en ook wij waren erg geschrokken van de staat van de trampoline na zo'n korte tijd.
Deze trampolines worden zowel in de fabriek als bij een onafhankelijke testinstantie uitvoerig getest om te kijken of de trampoline veilig is. Zo wordt er onder meer met speciale apparaten neerwaartse druk uitgeoefend op de springmat, zijwaartse druk uitgeoefend op het veiligheidsnet, UV testen gedaan met de veiligheidsrand etc etc. Dit alles om ervoor te zorgen dat de trampoline veilig en duurzaam is.
Als gevolg van deze testen en de jarenlange ervaring die we hebben met de verkoop van trampolines, weten we redelijk goed wanneer een trampoline schade heeft door een fout tijdens de productie, en wanneer door oneigenlijk gebruik. De beschadigingen aan (de palen van) het veiligheidsnet kunnen alleen ontstaan door herhaaldelijk met meerdere personen hard tegen (de palen van) het veiligheidsnet aan te springen. Ook de beschadigingen aan de rand kunnen alleen ontstaan door hier bewust op te springen of overheen te lopen.
In dit geval was op de foto's te zien dat de trampoline op een openbaar grasveld stond. We hebben daarom onze twijfels geuit over het toezicht op de trampoline. Op het moment dat een trampoline regelmatig wordt gebruikt op een manier waarvoor hij niet bedoeld is (met meer dan 3-4 kinderen tegelijk, op een agressieve wijze etc) dan kan dit leiden tot de beschadigingen die wij hebben waargenomen op de foto's. Hoe vervelend dat ook is, omdat je er waarschijnlijk niet zelf bij was toen deze beschadigingen zijn ontstaan, valt dergelijke schade niet onder de garantie.