Beschrijf hier uw ervaring

Prima, levering mag best wat sneller gaan. Tip: zorg dat mensen een bericht van dpd of schaduwdoek krijgen dat de bestelling wordt en is geleverd. En het zou fijn zijn als de bestelling thuis zou worden geleverd, dat was op het dpd punt, maar helaas dus zonder bericht daarvan. Na wat uitzoeken dan toch in huis

Reactie Buitenkado.nl:

Bedankt voor je feedback! Je ontvangt van ons altijd een mail met daarin een track and trace-code, met behulp waarvan je kunt zien wat de status van de bezorging is. Je kunt hiermee op de dag van bezorging ook in een blokje van 1 uur zien wat de verwachte bezorgtijd is. Kijk voor meer info hierover op onze website, https://www.buitenkado.nl/verzending of neem contact met ons op.
We zijn daarnaast op dit moment bezig om ervoor te zorgen dat je ook een mail krijgt van DPD met het verwachte bezorgtijdstip, een mogelijkheid om de bezorgdag aan te passen, en een mail als je pakket bij een van je buren of op een pakketpunt is geleverd. Bij een volgende bestelling is dit dus als het goed is allemaal mogelijk!

Score voor Buitenkado.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: