Randel Van de Veer

Product geen oordeel over, geen gebruik van gemaakt. Service nors en onvriendelijk.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb het product zelf retour gebracht aangezien de kosten voor het retour sturen erg hoog waren. Ik werd zeer onvriendelijk ontvangen, terwijl ik in gesprek was met meneer neemt hij zijn telefoon op en negeert mij. Als ik daarop inbreek op zijn gesprek dan reageert hij zeer geïrriteerd. Vervolgens moet ik mijn pakket maar 'bij de poort neergooien en het formulier erbij doen'. Daarna nog even een gesprek met een dame bij de poort die mij nog even medegedeeld dat ik 'respect voor hen moet hebben omdat ze gesloten zijn ivm corona'. Volgens mij is dit de omgekeerde wereld. Zij moeten respect hebben voor de klant, ik heb niets meer gedaan als een pakket retour gebracht, heb me gehouden aan de voorschriften van het RIVM (afstand houden e.d.) en als je gesloten bent dan ben je ook gesloten...oftewel dan VERKOOP je ook geen producten. Alles wat je namelijk VERKOOPT kan RETOUR komen....en hoe wil je die producten in ontvangst nemen als je de poorten voor iedereen sluit! Had de koerier die anders daar gestaan had met het pakket ook voor een dichte deur gestaan??? Telefonisch waren ze die dag ook zeer slecht bereikbaar want ik had al 4 pogingen gedaan maar geen gehoor.
De dame in kwestie ging vervolgens daarna wel vrolijk het gesprek aan met de leverancier van de lunch die gewoon het terrein op liep en nog een tijdje getuige was van het 'vriendelijke gesprek' met mij.

Reactie Buitenkado.nl:

Jammer dat je geen positieve ervaring hebt overgehouden aan je bestelling bij ons. Wij zijn momenteel gesloten voor bezoekers. Dit omdat we verschillende kwetsbare personen als medewerkers en naasten hebben (hoge leeftijd, ernstig ziek, zwanger) en we voor hen het risico op besmetting zo klein mogelijk willen houden.
Op onze website staat op verschillende plekken vermeld dat we gesloten zijn voor bezoekers. Voordat je het terrein op kunt rijden moet je een gesloten poort openen, waar ook nog een briefje ophangt dat we gesloten zijn voor bezoekers (alleen vervoerders kunnen doorrijden). Via de telefoon waren we inderdaad slecht bereikbaar, waarvoor excuses, maar ook dit staat vermeld op onze website en als je ons hebt geprobeerd te bellen, heb je ook onze voicemail gehoord met het verzoek om via e-mail contact op te nemen. Dit heb je niet gedaan.
Als je dan vervolgens ondanks alle aanwijzingen dat wij gesloten zijn, toch ineens bij ons op kantoor binnen staat, dan kan je verwachten dat wij hier niet alleen verbaasd maar ook enigszins geïrriteerd over zijn. Als je ons een e-mail had gestuurd en had aangegeven dat je het pakket zelf retour wilde brengen, dan hadden we ook aangegeven dat je de pakketten bij de poort mocht neerzetten, om het contact zo veel mogelijk te beperken. Wat ons betreft is dat in deze tijd geen raar verzoek en we hopen dus op begrip van klanten in deze abnormale situatie.
Als laatste nog een opmerking over de ‘leverancier van de lunch’. Deze meneer bezorgt al jaren de maaltijden voor een 89-jarig familielid van een van onze medewerkers. Wij zijn hem erg dankbaar dat hij ondanks de huidige omstandigheden gewoon blijft bezorgen en denken niet dat zijn aanwezigheid in deze ter zake zou moeten doen.

Score voor Buitenkado.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: Trampoline