Redelijke site
Beschrijf hier uw ervaring
Partytent besteld met doeken.
2 dozen gebracht op verschillende tijden op 1 dag,verpakking stuk,doek beige vies,bericht gestuurd...antwoord ja dat kan.eerst even kijken.zei hij.
Ga er geen moeite meer voor doen.
Reactie Buitenkado.nl:
Hi Antoine, wat jammer dat je niet tevreden bent over je bestelling. Door de drukte bij bezorgdiensten i.v.m. corona kan het helaas voorkomen dat je bestelling in 2 delen wordt bezorgd. Wij versturen 2 pakketten uiteraard wel als 1 zending, maar als de bestelbus van de chauffeur vol zit, spreidt DPD het over 2 bussen.
Ik zie dat je bij ons een actie easy up tent hebt besteld. Bij deze tent geven wij aan dat hij kleine schoonheidsfoutjes kan hebben, zoals bijvoorbeeld wat vervuiling in het dak. De prijs van deze tent ligt daarom ongeveer 50 euro lager dan een vergelijkbare tent zonder foutjes. De schoonheidsfoutjes zijn altijd kleine, cosmetische dingen, die niets af doen aan de stevigheid of de werking van de tent. Als er iets kapot is, dan is dat uiteraard een reden om iets te vervangen, maar ik begrijp dat daarvan geen sprake was. Hopelijk bevalt de tent alsnog, we willen je er toch veel plezier mee wensen.